Terapie intensivă

Sâmbătă seara îl sărbătoream pe frate-meu mai mic cu ocazia zilei lui de naștere. Și la un pahar de apă plată (că eram amândoi șoferi și nu eram la nici unul din noi acasă) discuția a alunecat absolut firesc către o sete irezistibilă de bere. Da’ nu orice bere ci aia bună din Timișoara făcută la Clinica de bere. Și nu orice sete ci una nasoală rău.

Și-am plecat amândoi către case salivând abundent. Mi-am adus aminte c-am văzut la Arhi niște bere primită de la ei așa că i-am trimis cu ultimele puteri un mail cerându-i ajutorul. Și ajutorul a venit extrem de rapid în persoana lui Hary. Care mi-a pus scurt diagnosticul (sete acută de bere ) și m-a întrebat unde să-mi trimită “medicamentele”.

Atât de prompt a fost încât am fost nevoit cu durere în suflet să-l amân o zi pentru că ieri am fost ocupat și nu avea cine să primească curierul pe acasă. Astăzi în schimb a sosit berea sub forma unor colete măricele (2 colete mai exact) care cuprindeau 42 de sticle de bere + 6 pahare trimise cadou de cei de la Clinică. Curierul era foarte nedumerit  de ideea de-a primi tocmai din Timișoara 2 colete cu bere. Probabil nu-s mulți nebuni din ăștia. Noi în familie mai primeam și de pe la Zalău câte 10-12 litri de pălincă din când în când așa că nu ni se pare ceva ieșit din comun.

Le-am despachetat și-am admirat cu câtă dăruire au ambalat cele 2 colete (bubble-wrap la greu + fiecare six-pack burdușit cu pufuleți din ăia de transport). Așa că am burdușit și eu frigiderul de bere iar restul “truselor de prim ajutor” le-am depozitat pe balcon până vine frate-meu să-și ia jumătatea.

Deși la cât de bună e berea dacă nu vine mai repede riscă să nu mai găsească nimic.

Hai noroc…

9 Comments Terapie intensivă

 1. Actzipild

  Ah, dumnezeule, simt ca ma imbolnavesc.

  Asa ma trece o uscatime groaznica pe esofag, simt ca ma perpelesc ingrozitor!

  Sunt ferm covins ca ce-ati avut voi e tare molipsitor si se transmite pe teava de internet.
  Oare daca-mi comand si eu tratament ajunge si la mine din Timisoara in Bucuresti?

  Reply
 2. Meekuu

  Io zic să încerci. Și zău că mă gândesc serios să fac o petiție online ceva și să ne rugăm de ei să deschidă o clinicuță și prin București. Că moare lumea dom’ne…

  Reply
 3. Mihai Todor

  @Meekuu: Las’ bre că o să-ți fac și eu în ciudă începând de săptămâna următoare, când mă mut în Olanda. Am auzit că au numa’ bere bună pe acolo ;)

  Reply
 4. Darius

  @Meekuu Vezi sa nu scada temperatura pe balcon, ca se strica berea. Asta daca n-ai baut-o deja. :D

  @Hary Am luat si eu un six-pack de la voi si s-a rupt manerul si a aterizat pe jos. Nu s-a spart nimic, din fericire. Cred ca ar trebui facute putin mai trainice. :)

  Reply
 5. Meekuu

  Doar am zis c-am fost grav bolnav. Am fost cuminte și-am terminat terapia în 5 zile. Doze regulate.

  Nu se ține așa de mânere berea. Tre’ să ții six-pack-ul ăla în brațe ca pe propriul copil. Cu dragoste și cu grijă. Că doar e bere nu sacoșă de cartofi…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *