Sâmbătă seara îl sărbătoream pe frate-meu mai mic cu ocazia zilei lui de naștere. Și la un pahar de apă plată (că eram amândoi șoferi și nu eram la nici unul din noi acasă) discuția a alunecat absolut firesc către o sete irezistibilă de bere. Da’ nu orice bere ci aia bună din Timișoara făcută la Clinica de bere. Și nu orice sete ci una nasoală rău.

Și-am plecat amândoi către case salivând abundent. Mi-am adus aminte c-am văzut la Arhi niște bere primită de la ei așa că i-am trimis cu ultimele puteri un mail cerându-i ajutorul. Și ajutorul a venit extrem de rapid în persoana lui Hary. Care mi-a pus scurt diagnosticul (sete acută de bere ) și m-a întrebat unde să-mi trimită “medicamentele”.

Atât de prompt a fost încât am fost nevoit cu durere în suflet să-l amân o zi pentru că ieri am fost ocupat și nu avea cine să primească curierul pe acasă. Astăzi în schimb a sosit berea sub forma unor colete măricele (2 colete mai exact) care cuprindeau 42 de sticle de bere + 6 pahare trimise cadou de cei de la Clinică. Curierul era foarte nedumerit  de ideea de-a primi tocmai din Timișoara 2 colete cu bere. Probabil nu-s mulți nebuni din ăștia. Noi în familie mai primeam și de pe la Zalău câte 10-12 litri de pălincă din când în când așa că nu ni se pare ceva ieșit din comun.

Le-am despachetat și-am admirat cu câtă dăruire au ambalat cele 2 colete (bubble-wrap la greu + fiecare six-pack burdușit cu pufuleți din ăia de transport). Așa că am burdușit și eu frigiderul de bere iar restul “truselor de prim ajutor” le-am depozitat pe balcon până vine frate-meu să-și ia jumătatea.

Deși la cât de bună e berea dacă nu vine mai repede riscă să nu mai găsească nimic.

Hai noroc…