M-am trezit azi dimineață în jurul orei 8:30-9. A urmat ritualul zilnic. Căscat, scărpinat în cur, duș, țoale curate și bucătărie pentru cafea.

Jumătate de oră mai târziu citeam și răspundeam la mail-uri, rezolvam niște task-uri rămase de ieri și savuram cafeaua în fața laptopului. Prietena la muncă, pisica dormea întinsă în patul pustiu. Totul era calm și liniștit.

Brusc liniștea a fost întreruptă de un urlet de femeie. Au urmat altele. Și-au continuat circa 5-10 minute. Nimic grav, nu-i un incident domestic. Iar se fut vecinii. Pe la 11:30 și din nou pe la 13 au mai avut câte-o partidă.

Da. Vecinii mei nu dau găuri cu bormașina. Nu bat cu ciocanele-n pereți. Vecinii mei se fut. Destul de zgomotos și se pare că și destul de des.

Am sentimente contradictorii vis-a-vis de chestia asta. Într-adevăr, e mai fun decât să auzi bormașini dar situația devine un pic frustrantă când tu trebuie să muncești și ai probleme pe cap. De aia-s rău și tot zic că filmează ceva porn acolo. Adică măcar să muncească și ei…