viata e frumoasă

M-am trezit azi dimineață în jurul orei 8:30-9. A urmat ritualul zilnic. Căscat, scărpinat în cur, duș, țoale curate și bucătărie pentru cafea.

Jumătate de oră mai târziu citeam și răspundeam la mail-uri, rezolvam niște task-uri rămase de ieri și savuram cafeaua în fața laptopului. Prietena la muncă, pisica dormea întinsă în patul pustiu. Totul era calm și liniștit.

Brusc liniștea a fost întreruptă de un urlet de femeie. Au urmat altele. Și-au continuat circa 5-10 minute. Nimic grav, nu-i un incident domestic. Iar se fut vecinii. Pe la 11:30 și din nou pe la 13 au mai avut câte-o partidă.

Da. Vecinii mei nu dau găuri cu bormașina. Nu bat cu ciocanele-n pereți. Vecinii mei se fut. Destul de zgomotos și se pare că și destul de des.

Am sentimente contradictorii vis-a-vis de chestia asta. Într-adevăr, e mai fun decât să auzi bormașini dar situația devine un pic frustrantă când tu trebuie să muncești și ai probleme pe cap. De aia-s rău și tot zic că filmează ceva porn acolo. Adică măcar să muncească și ei… 

4 Comments viata e frumoasă

 1. clawd

  Bre. Tu lucrezi in concediu? Ca daca nu esti in concediu, du-te la birou. In speranta ca acolo nu se fute nimeni. Ma rog, ma refer din punct de vedere sexual, ca futaiul cotidinal “à la job” e ceva ce ar trebui trecut in contractul de angajare.

  Reply
 2. sin

  Io am un vecin deasupra care atunci cand mai fute cate vreo gagica da muzica taaaare de tot. Sa acopere zgomotul, ca’si aduce numai d’alea de tipa and stuff.

  Reply
 3. E-nigma

  eu sunt in Franta si tot am probleme de-astea.. azi-nopate pe la 2 negrul de-alaturi (ne desparte un perete de carton) isi gasise de lucru.. nu-s rasist deloc, dar ma tot intreb ce-o fi gasit o tipa alba si simpatica la el?! e si cu un cap mai mic decat ea. de dimineata pe la 6 venise alt negru la el si se injurau cu foc in franceza, mai sa zici ca-n limba asta vorbesc de cand sunt ei.. nu mai spun ca etapa cu dushul probabil ca nu le e cunoscuta! pfui.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *