Saga mea cu comanda dată de Black Friday la eMag continuă într-un mod total neașteptat. Adică ultimul produs, un amărât de hdd de laptop, a ajuns în oficiul poștal imediat după ce am plecat eu la Brașov în urmă cu vreo 10-11 zile. Și deși am primit toate asigurările de rigoare că produsul mă va aștepta acolo la sosire, când am fost să-l ridic am aflat că s-a reîntors la origini.

Prin urmare astăzi, fiind prin trafic și fără prea multă treabă am zis să rezolv și problema asta și să-i sun sa le spun să păstreze produsul în showroom că vin eu să-l ridic. Cu casca bluetooth în ureche și mai având suficient drum până acasă am format numărul de la relații cu clienții și surprinzător mi-au răspuns foarte rapid. Am expus problema succint dar fără să apuc să precizez și rezolvarea dorită. Consultantul lor m-a ascultat și politicos m-a invitat să rămân în așteptare cât verifică el pe acolo prin sistem ce și cum. Și rămân pe hold. Primele 2-3 minute au trecut relativ suportabil dar într-o liniște mormântală în mașină pentru că închisesem muzica. După vreo 5 minute nu am mai rezistat și am deschis radioul dar mai încet. Am condus în continuare prin oraș cu muzica de la radioul din mașină într-o ureche și cu muzica de așteptare de la eMag în cealaltă. Nici n-am făcut mult până acasă, maxim 25 de minute. Mă întrebam ce să fac, să mai rămân în mașină în fața blocului așteptând să fiu scos de pe hold sau să urc în casă. Nu de alta dar nu-mi place să iau casca bluetooth după mine în casă c-o uit acolo și în mașină chiar am nevoie de ea. Am preferat varianta de compromis, adică am oprit casca, am lăsat-o în mașină și am urcat cu telefonul la ureche. M-am descurcat și cu ce mai aveam de luat din mașină și cu ușile de la lift. Odată ajuns în casă am avut o altă dilemă, cum să mă dezbrac. Am reușit mutând telefonul de la o ureche la alta deși era să-mi rup nițel gâtul când am scos blugii. Apoi m-am mai învârtit nițel prin casă până am constatat că am o problemă presantă. Adică îmi cam venea să mă piș și parcă nu aș fi făcut asta fiind în continuare cu telefonul la ureche. Într-un final am cedat presiunii și-am zis că nu moare nimeni așa că m-am pișat cu eMag-ul la telefon. M-am spălat apoi pe mâini civilizat și am continuat să aștept.

Într-un târziu, cam prin momentul în care deja începeam să-mi pun întrebări și să-mi imaginez cum va fi viața mea din acel moment înainte dacă aveam să fiu întotdeauna forțat să țin o mână la ureche, am fost scos de pe hold. Consultantul eMag m-a anunțat mândru că mi-a rezolvat problema. Adică a anulat comanda aia care s-a întors înapoi și a făcut una nouă, cu prețul 0 (pentru că pe aia o plătisem integral de ceva vreme), comandă nouă care va fi livrată la un moment dat la oficiul poștal de unde trebuia s-o ridic și pe cea veche. L-am întrerupt politicos și i-am spus că nu mai am timp să stau s-o aștept să ajungă la oficiul poștal. Nu de alta dar duminică plec din nou spre Brașov și după aia nu-i mai prind până după 1 ianuarie. Așa că l-am rugat să ajungă comanda în showroom-ul din Crângași de unde voi trece eu s-o ridic.

Poate  sunteți curioși să aflați cam când va ajunge comanda mea în showroom-ul din Crângași. Și eu eram așa că am întrebat. Răspunsul e “nu se știe, știți, trecem printr-o perioadă aglomerată acum…”