Waldeck Fail

Aseară m-a târât rostogolit jumătatea la concertul Waldeck din club Fabrica. 45 RON biletul. 100 RON cu tot cu plata curierului care l-a adus acasa.

Concertul era anunțat pentru ora 20:30, scris mare și pe afișe și pe bilete. Având antecedente cu stat la coadă în față la club Fabrica (hint: RoBlogFest ), am zis să ajungem și noi ceva mai devreme. Prin urmare pe la 19:30 eram acolo și sorbeam liniștiții dintr-o (prima) bere. Pe la 20-20:15 începuse să se mai adune lumea așa că am intrat în zona cu scena cu berile în mânuțe. Și-am stat. Și-am stat. Și-am stat. S-a facut 21:00, 21-30. A început concertul de abia la ora 22:00, cu o oră și jumătate mai târziu.

Și am “prins” și motivul întârzierii. Ascultasem Waldeck acasă și nu suna foarte rău. Rezonabil. Nici să mă dea pe spate dar nici să mă oripileze. Eh, în Fabrica sonorizarea a fost atât de proastă încât nu-i de mirare că organizatorii s-au gândit să-i îmbete bine pe cei prezenți (1h și 30 de minute au fost suficiente pentru unii) doar doar n-or huidui pe acolo.

Au cântat fix 1 oră și gata. Cu alte cuvinte mai mult a durat așteptarea decât concertul. Nu că la sonorizarea de acolo aș fi putut să rabd mai mult dar na, așa ca idee. Ah, și mai ziceau ceva de așteptat publicul la concertul de azi (cântă și joi și vineri). De parcă o mai fi cineva atât de fraier încât să cumpere bilete în 2 zile consecutiv la același act ratat.

2 Comments Waldeck Fail

  1. Alex

    Și vineri a fost mai mult sau mai puțin aceeași poveste, dar sonorizarea nu mi s-a părut chiar dezastru. Și au cântat vreo oră juma’ :).

    Reply
  2. remgriff

    aceeasi poveste si la concertul DUB FX, tot in “club” Fabrica. la asta adaug si lipsa totala de aer (dupa 4 ore de stat in Fabrica, trebuie sa mergi la dezintoxicare or somethin’). dar a meritat chinul, omul este extraordinar.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *