Artă

Din categoria “hai să pictăm o dungă albă pe fond albastru și s-o vindem” vă prezint pozele de mai jos. E una din formațiile alea de hipsterei care-au apărut acum prin România. Îi cheamă “Tolouse Lautrec” și au următoarea descriere pe Facebook :

Les ToulouseLautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

Nu mi-ar fi atras atenția în veci dacă n-aș fi văzut o poză pe net de-a unuia dintre ei. Poza e asta (o puteți găsi în albumul foto de pe Facebook) :

38282_416722929642_8274123_nNu știu ce m-a făcut să râd mai mult, fulărelul din cablu’ de telefon spiralat, geanta pusă în cap sau casca pusă peste ochi. Este ca și cum l-ai scăpa pe un retardat în podu’ bunică-sii și i-ai spune să se îmbrace cu ce găsește pe acolo. Și stați că nu e singuru’, mai sunt doi la fel de fantastici. Nici nu știi care e mai amuzant, ăla cu grătarul pe meclă sau ăla cu retrovizoarele la urechi…

Băi, dacă cineva se uită la pozele astea și exclamă “cât de cool !!!” înseamnă că rasa asta umană e pierdută definitiv.

6 Comments Artă

  1. Bogdan

    Asa ziceau unii si de flower-power si iata ca am supravietuit. Important este daca nu cumva le dai tu mai multa importanta decat merita.

    Reply
    1. Radu

      flower power pe lângă faptul că e mai atractiv vizual are și un mesaj în spate și promovează non-violența. Ăștia ce promovează?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *