În perioada asta am dat pe la două conferințe “IT related”. Prima fiind “Cisco Connect” și cea de-a doua fiind “VMware Evolve”.  Și ca un pișcotar nenorocit ce sunt, după ce că m-am dus pe gratis (la Connect, că la VMware a fost oricum gratuit), tot comentez.

De pe la standurile de lângă conferință am tot primit pixuri și alte prostii. La standul VMware din cadrul Cisco Connect am primit o lanternă din aia la care tre’ să dai la labă ca să se aprindă. Nu cred că nu mă pricep la dat la labă da’ pur și simplu aia nu funcționa. Am făcut-o (lanterna, perverșilor) când am ajuns acasă, lipind unul din firele desfăcute de prin interior. Deh, chinezărie ieftină.

Astăzi, la VMware Evolve, am primit de la standul Veeam o bilă verde de silicon cu led în interior. Care-ar trebui să se aprindă dacă dai cu bila-n ceva tare. Papuci, nu se aprinde. Pe asta n-am cum s-o mai repar așa că mâța mea să se obișnuiască s-o vâneze și fără leduri.

În punga promoțională de la VMware am mai primit și un pix care nu scrie deși am suflat în el până m-am făcut albastru. La Cisco Connect badge-urile au fost de carton cu numele scris pe un sticker și lipit deasupra.

La ambele conferințe, dacă ieșeai în timpul sesiunilor să bei un pahar de apă pe afară, mureai de sete. Nu primeai nimic până la pauză. Azi lumea vâna pe la ora 10 cafea de cred c-aș fi scos banii de parcare (30 de lei la Crowne Plaza) dacă veneam cu un termos la mine.

Și mă întreb și eu, chiar așa nașpa e încât nici măcar materialele promoționale nu-s făcute decent ?

În rest reușită conferința de azi (VMware Evolve)  și prezentările chiar interesante. Da’ deja la 3 când iar vânam apă pe acolo cu limba scoasă n-am mai rezistat și-am tăiat-o spre casă.