Ediția "ProTV"

Mă uitam mai acu’ la ProTV la Outlander. Film relativ nou, relativ mișto. Bine că mai dau și ei banii pe filme măcar din când în când.

Asta până când am observat că față de ediția DVDRip (yeah, I know, să-mi fie rușine, să arunce primu piatra ăla care n-a piratat niciodată) ăștia de pe la ProTV au cam tăiat pe ici pe colo prin părțile esențiale cât să nu fie prea lung. Din câte știam eu nu prea aveau voie să facă treaba asta.

Acu’ nu zic că filmu’ a fost o capodoperă și au tăiat scene de mare valoare artistică da’ oricum, nu-i prea frumos.

8 Comments Ediția "ProTV"

 1. c|neva

  Hehe, de mult timp fac ei asta. Eu am trait in minciuna cu Terminator timp de 10 ani, pana mi s-a facut dor sa-l vad. Si am ramas socat ca are scene diferite de ce au dat la pro tv.

  Reply
 2. nexus

  Taie ori pentru ca “vai sa vezi ca e scena prea dura”, ori pentru ca trebuie facut spatiu in program si pentru a difuza pauze publicitare de 5 minute publicitate si 10 minute prezentari la emisiuni/seriale proprii pe care le stie TOT poporul.

  Asa ca la final, din timpul alocat pentru film, o sa vezi 25% reclame (20% la porcariile propii, 5% la produse) si 75% restul bucatilor din film care au scapat dupa editare.

  Vizionare placuta deci! :))

  Reply
 3. Meekuu

  Da bre, știu că mai tăiau din filme. Dar parcă țineam minte că nu mai au voie s-o facă de ceva vreme încoa’.

  Reply
 4. theheartcollector

  No bine că mi-ai zis. Oricum îl țineam în lista de “must see” de ceva vreme :P

  PS: trăiască torrentele! :P

  Reply
 5. theheartcollector

  Eh, am văzut altele care m-au făcut să mă întreb foarte serios de ce dracu’ am avut răbdare să le urmăresc până la sfârșit (gen Pineapple express sau Tropic Thunder) în care actorii încearcă din răsputeri să pară chiar mai proști decât sunt… (deși în unele cazuri – Seth Rogen – nu credeam că așa ceva e posibil). Bine, nu da cu parul, știu că e o chestie de gusturi, că până la urmă nu am menționat filme de nota <5 pe imdb.

  Din ce scrie pe imdb, Outlander pare a fi vizionabil. Oricum, o să trebuiască să mai aștepte, că în seara asta am găsit altceva mai bun de făcut :P

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *