Endorsment

beargryllsPrintre știrile din IT citite mai pe sărite săptămâna asta una s-a remarcat într-un mod neobișnuit de amuzant.

Am citit pe endgadget despre Kyocera Torque, un smartphone rugged care este recomandat de nimeni altul decât Bear Grylls. Pe de-o parte omul să zicem că are calitățile necesare ca să poată recomanda un astfel de device.

Pe de altă partea lumea e rea. Și nu a uitat faptul că emisiunea lui Bear Grylls era cam fake și protagonistul se relaxa noaptea în comnfortul unei camere de hotel iar în timpul zilei căuta prin orice mijloace să consume propria urină sau să mai sugă câte-o balegă de animal.

Asta ar fi trebuit să dea de gândit ălora care-au venit cu propunerea asta. Și să realizeze că glumele de genul “…and the hidden urine reservoir makes it a handy canteen in emergencies!”. Pentru că, vrei – nu vrei, ăștia-s oamenii iar la o căutare rapidă pe internet pentru Bear Grylls ai mai multe șanse să dai peste-un meme legat de pasiunea lui pentru urină decât de una din peripețiile reale prin care-a trecut.

Acu’ eu dac-aș fi un alt producător de device-uri mobile și-aș vrea să lansez un produs similar reclama mea ar fi simplă. O poză cu produsul meu și scris undeva mare “Piss off, Torque !”.

 

1 Comments Endorsment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *