Final

Câteva gânduri la final.

1. Mi se pare ironic faptul că dacă nu ar fi încercat să împiedice diaspora să voteze în primul tur Iohannis nu știu dac-ar fi recuperat diferența de voturi (mai ales având în vedere frauda masivă din județele în care votează morții-vii).

2. Acum câteva zile a fost pe Digi24 documentarul lui Iepan despre cei 2 candidați la președinție. Despre Ponta se spunea la un moment dat că-l caracterizează nerăbdarea. Din cauza asta a ars atât de rapid etape și, devenit un oportunist perfect, a ajuns atât de tânăr în fruntea unui guvern cu atâtea schelete în dulap. Astăzi nerăbdarea lui îl aduce în situația de-a fi unul dintre cei mai tineri oameni politici ieșiți pe ușa din dos a istoriei. La revedere, nu ne vei lipsi. Pot să sper că o să fie urmat și de Șova și restul găștii.

3. Anul ăsta m-am bucurat că am avut în primul tur ocazia de-a vota pentru prima oară PENTRU un candidat și nu contra altuia. Și tot anul ăsta am realizat un lucru. Faptul că oamenii de vârsta mea, deși implicați în online și cu un schimb de idei destul de efervescent nu se implică suficient în viața “cetății”. Mi-aș dori ca toți cei care gândim la fel și vrem să schimbăm ceva în țara asta să ieșim total din amorțeală. Să facem ceva, să ne implicăm mai mult și să încercăm să schimbăm cu adevărat ceva prin țara asta. Să nu stăm cu mâinile în sân și să ne plângem peste 5 ani că președintele nu este tătucul atotputernic pe care-l doream noi.

Mica analogie din articolul precedent se adresa în primul rând celor care cred că indiferent ce se întâmpla astăzi tot vom fi futuți în cur. Hai să nu deschidem larg bucile ca să avem ocazia să ne plângem la final.

 

2 Comments Final

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *