O mică analogie

tcAi ghinionul să ajungi la pârnaie. E nașpa, deh, nu ești capabil după 25 de ani de viață să o iei și tu pe o cale mai bună și să-ți găsești o meserie cinstită. Trăiești doar din jafuri și șmenuri.
Odată ajuns acolo dai de un gardian mai mărinimos care-ți prezintă cele două opțiuni pe care le ai :

1. El e Mick. Un negru de 1,90m și 120 de kilograme cu o preferință specială pentru băieții tineri ca tine. Și la cei ~40 de ani ai lui are un apetit deosebit și un instrument pe măsură.

2. El e Ken, un profesoraș de liceu până-n 60 de ani. A făcut niște găinării și-a nimerit aici. Își mai face și el poftele cu băieți tineri dar e respectuos și își mai cere și scuze după.

Ei, spune-mi că nu te interesează să alegi răul cel mai mic. Spune-mi că de fapt nu contează, tot aia e. La naiba, poate chiar o să trăiești o frumoasă poveste de dragoste cu Mickey…

7 Comments O mică analogie

 1. Adrian

  Stai un pic, pleci de la premisa ca eu trebuie sa ajung in puscarie
  Adica sa stau in tara mea, sa merg la vot … pentru tine este penal?

  Apropo, in spatele profesorasului stau toti aia care ti-au tras-o in ultimii 4-5 ani, prin toate gaurile

  Reply
  1. Radu

   Stai un pic, ai înțeles-o pe aia cu profesorașul da’ ai ales s-o iei ad-literam pe aia cu pușcăria de 25 de ani ? Bravo, ce să zic. Mai trage un bilet.
   În rest, după cum ziceam, momentan îl alegi doar pe ăla cu care stai în celulă.

 2. punKreas

  E ok comparația, dar ai uitat de un aspect: pe profesorul de 60 ani poți să-l combați sau, depinde de preferințe, sa l futi tu.

  Reply
 3. vlad

  daca-mi permiti sa continui analogia: il alegi pe Ken cu care traiesti o relatie minunata timp de cateva saptamani pana cand inchisoarea se restructureaza si esti mutat intr-o celula mai mare cu Ken si Mick. Povestea continua.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *