O mică analogie

tcAi ghinionul să ajungi la pârnaie. E nașpa, deh, nu ești capabil după 25 de ani de viață să o iei și tu pe o cale mai bună și să-ți găsești o meserie cinstită. Trăiești doar din jafuri și șmenuri.
Odată ajuns acolo dai de un gardian mai mărinimos care-ți prezintă cele două opțiuni pe care le ai :

1. El e Mick. Un negru de 1,90m și 120 de kilograme cu o preferință specială pentru băieții tineri ca tine. Și la cei ~40 de ani ai lui are un apetit deosebit și un instrument pe măsură.

2. El e Ken, un profesoraș de liceu până-n 60 de ani. A făcut niște găinării și-a nimerit aici. Își mai face și el poftele cu băieți tineri dar e respectuos și își mai cere și scuze după.

Ei, spune-mi că nu te interesează să alegi răul cel mai mic. Spune-mi că de fapt nu contează, tot aia e. La naiba, poate chiar o să trăiești o frumoasă poveste de dragoste cu Mickey…

Leave a Reply

7 Comments

 1. ABS

  Ar vrea Ponta sa fie asa dotat ca Mickey…

 2. Adrian

  Stai un pic, pleci de la premisa ca eu trebuie sa ajung in puscarie
  Adica sa stau in tara mea, sa merg la vot … pentru tine este penal?

  Apropo, in spatele profesorasului stau toti aia care ti-au tras-o in ultimii 4-5 ani, prin toate gaurile

  • Radu

   Stai un pic, ai înțeles-o pe aia cu profesorașul da’ ai ales s-o iei ad-literam pe aia cu pușcăria de 25 de ani ? Bravo, ce să zic. Mai trage un bilet.
   În rest, după cum ziceam, momentan îl alegi doar pe ăla cu care stai în celulă.

  • momentan îl alegi doar pe ăla cu care stai în celulă

   Iar Adrian se pare ca trage spre negru…

 3. Și dacă nu vrei să alegi, primești din oficiu ce i se scoală gardianului.

 4. punKreas

  E ok comparația, dar ai uitat de un aspect: pe profesorul de 60 ani poți să-l combați sau, depinde de preferințe, sa l futi tu.

 5. vlad

  daca-mi permiti sa continui analogia: il alegi pe Ken cu care traiesti o relatie minunata timp de cateva saptamani pana cand inchisoarea se restructureaza si esti mutat intr-o celula mai mare cu Ken si Mick. Povestea continua.

Next ArticleFinal