Mă miram azi de ce-am atâta trafic pe blog deși n-am scris nimic de câteva zile. Am aflat rapid motivul. BitDefender a scos versiune nouă și a făcut reclamă pe o serie de bloguri cunoscute (Vali, Cetin, etc…).

Pe la Cetin am lăsat eu un comentariu dar fără link la articolele scrise de mine “BitDefender related”. Nu-mi stă în fire să stric feng-shui-ul oamenilor așa. În schimb la Vali un cititor a postat link-ul spre articolele mele cu tag-ul bitdefender. Și uite-așa vestea merge mai departe.

Poate așa s-or învăța minte ăia de la BitDefender să repare din greșelile făcute. Mdap, mă refer la căcaturile de reclame (despre care-am aflat ca încă apar, wtf ??), la modul de-a interacționa cu utilizatorul și a-l întreba înainte de-a șterge chestii de pe disc și la toate tâmpeniile pe care le face pentru că, nu-i așa, toată lumea preferă ca utilizatorii de internet să fie niște oi idioate.  Ca până la urmă nu le vreau răul. Aș vrea să pot folosi un produs românesc și să fiu mulțumit de el. Când l-am cumpărat și instalat chiar am făcut-o cu amestecul ăla de curiozitate și bucurie cu care încerci o jucărie nouă și te aștepți să fii plăcut surprins. Din păcate pentru mine n-a fost așa. Și acum îmi vine greu să mai trec încă odată prin experiențele respective. Mi-a ajuns un test făcut pe banii și pe nervii mei.

Momentan eu sunt mai sărac, n-am bani de noul BitDefender așa ca sunt fericit în bula mea de internet cu Kaspersky instalat. Și mă bucur că am fost de ajutor pentru nehotărâții ăia care-au dat azi pe aici.