#IloveS3

nutsTrebuie să recunoaștem că trăim vremuri interesante în București. La urma urmei suntem cetățeni într-un oraș în care, din 8 primari câștigători la ultimele alegeri locale, mai avem pe funcție exact 2. Restul sunt cu niscaiva tinichele de coadă și nici ăștia doi rămași nu prea se simt bine.

Asta nu-i împiedică pe unii dintre ei să facă exces de zel în preajma alegerilor de anul acesta. Cum ar fi pe nenea ăla care-a împânzit sectorul 3 cu chestii roz ca să nu se vadă chestiile albastre pe care le face pe la spate.

De măgăriile cu mutarea primăriei ilegal în școala Bosianu deja s-a scris pe toate gardurile. Ce s-a auzit mai puțin e că după mutarea asta nenea primarele a mai făcut niște rocade cu niște sedii de direcții care aparțin de primărie, se aude că ar fi vândut niște sedii ca să răsară în ele niște creșe particulare și mai nou, se aude cum că primăria trebuie să elibereze sediul în care tocmai s-au mutat ilegal acum câteva luni. Aștept cu interes să aud știrile legate de mânăriile facute cu rocadele astea imobiliare. Și dacă eu unul sunt optimist și sper că aud de un mandat ceva până în alegerile locale de anul ăsta, majoritatea cu care-am vorbit sunt capabili să pună pariu că dacă DNA-ul continuă pe linia asta nu-l prinde finalul viitorului mandat pe funcție.

Ca să prindă bine la pulime au început să se agite prin sector și să bibilească diverse chestii. Mai turnăm niște borduri roz de neam prost pe aici, mai plantăm niște floricele pe dincoace și tot așa. Printre toate căcaturile astea pe care se cheltuiesc banii publici se numără și chestia din poza de mai jos. Dacă nu vă dați seama prea bine, aia e o parcare uzuală de reședință, cu mașinile parcate perpendicular pe drum. Parcarea se află pe o stradă secundară, este în stare excelentă, proaspăt asfaltată acum aproximativ 1 an jumate. De vreo două săptămâni viermuiesc pe la spațiul verde din fața parcării și într-un târziu am realizat că, printre floricele plantate și pământ săpat, băieții ăștia au ciupit vreo 40 de cm din spațiul verde ca să lungească nițel locurile de parcare. În ăia 40 de cm au trântit niște pavele de piatră și au schimbat, bineînțeles, toate borduricile (plm, dacă-l mai aud pe unu că Videanu a fost mafiot cu bordurile în București, mor cu el de gât, în sectorul 3 deja am ajuns la performanțe de genul 3-4 rânduri de borduri una peste alta).  Și nu vă gândiți că săracii ăia cu mașinile n-aveau loc să parcheze. Aveau berechet. Prin urmare dau o ciocolată oricui e capabil să-mi dea o explicație tehnică pentru manevra asta cu ăia 40 de cm în plus (da, da, știu, orice centimetru în plus contează).

Ce e cu adevărat trist e că majoritatea oilor din sector îl vor vota cu două mâini pe ăsta pentru că, nu-i așa, “ce dacă fură, măcar ia-uite, face ceva și pentru sector”. Și-n plus a mai și plimbat niște autocare cu babe și moși pe la pelerinaje cu Arsenii Boci & shit. Uite de aia ne merităm soarta…

 

4 Comments #IloveS3

  1. Cetin

    vreau doar sa te informez ca e chestie publica faptul ca primaria condusa de Vidieanu a semnat contract pe 8 ani dupa plecarea primarelui din functie, pentru plantarea de borduri. am impresia ca inca suntem in aia 8 ani.

    Reply
    1. Comisarul Paraipan

      Chestii publice sunt si aprecierile lui Mircea Badea la adresa dvs. S-au dat si la televizor, au aparut si online, prin urmare este adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *