BBVă ziceam în urmă cu 2 articole (adică acum vreo 2 săptămâni, atât de des scriu eu pe aici) despre greva studenților împotriva legii anti-fumat și despre faptul că cineva a plătit o campanie de SMS-uri trimise tuturor studenților de prin Regie prin care erau invitați la acțiunea respectivă.

Eh, atunci aruncam eu cu presupunerea că ar fi fost vorba de cei de pe la cămine. Între timp Laura a fost harnică și s-a dus cu legea 677/2001 peste cei de la Orange care i-au indicat mai departe operatorul de marketing și de acolo a aflat cine a plătit campania de SMS-uri. Ca să n-o mai lungim, era vorba de Pub18/Big Brother. Deh, e nasol să-ți faci cârciumă pe teritoriul campusului și să vină legea anti-fumat peste tine.

Acum recunosc, aveam de gând să mai aștept și să aflu cum se finalizează povestea pentru că tot Laura, cuprinsă de un spirit civic ieșit din comun, a făcut reclamație la “Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal”. Dar n-am mai rezistat pentru că aseară, făcând browsing plictisit pe niște articole de prin Vice am dat de un articol la finalul căruia bătăioasa manageriță de la Pub18 sare să facă dreptate. Acum nah, toată lumea știe că Vice le mai înflorește. Da’ mi se pare extrem de ironic că un spirit atât de justițiar ca al doamnei manager să recurgă la o măgărie atât de mare și să folosească datele personale pe care le avea la îndemână. Ba chiar mi-am adus aminte și scandalul de anul trecut cu ANAF care a închis Pub18 pentru, ziceau ei, 3 lei. Dovedindu-se în final că era vorba de vreo 1600 lipsă de prin casă.

firefox_2016-04-11_14-44-11

De abia aștept să aud cum le frige o amenduță zdravănă pentru mârlania asta. Și pentru voi, restul, poate o fi învățătură de minte să nu vă mai dați datele personale în stânga și în dreapta.