A scăpat cu viață amărâtul ăla de la TVR care s-a aruncat azi în cap prin Parlament ? A scăpat. Au găsit rapid parlamentarii români motiv s-o tundă mai devreme de la muncă (unde-și rup ei oscioarele zilnic pentru bine țării) ? Au găsit. Au televiziunile patriei din toate colțișoarele material de discuții interminabile, talk-show-uri, comentarii, interviuri pentru câteva zile bune de azi înainte ? Au.

Mă băieți, io zic așa. 2 chestii. Prima, luați și voi 2-3 cozonaci mari, calzi și pufoși, vreo 2 litri de vin bun, niște cârnați, tobă, d’astea de-ale gurii tradiționale, băgați și niște leuți într-un plic și duceți-vă cu “săru’ mâna boierule” la ăla la spital. Că tot v-a facut un bine.

A doua, luați aminte bine (că bine zicea Orădeanul). Și de azi înainte, în preajma Crăciunului organizați voi o tragere la sorți ceva printre jurnaliști și pe 23 decembrie desemnați-l pe unul dintre voi care să se arunce în cap prin Parlament pentru o cauză nobilă. Eventual să zică și ceva interesant înainte. O să-i zicem “Parliament Flugtag” sau ceva similar.