Mare-i grădina…

A scăpat cu viață amărâtul ăla de la TVR care s-a aruncat azi în cap prin Parlament ? A scăpat. Au găsit rapid parlamentarii români motiv s-o tundă mai devreme de la muncă (unde-și rup ei oscioarele zilnic pentru bine țării) ? Au găsit. Au televiziunile patriei din toate colțișoarele material de discuții interminabile, talk-show-uri, comentarii, interviuri pentru câteva zile bune de azi înainte ? Au.

Mă băieți, io zic așa. 2 chestii. Prima, luați și voi 2-3 cozonaci mari, calzi și pufoși, vreo 2 litri de vin bun, niște cârnați, tobă, d’astea de-ale gurii tradiționale, băgați și niște leuți într-un plic și duceți-vă cu “săru’ mâna boierule” la ăla la spital. Că tot v-a facut un bine.

A doua, luați aminte bine (că bine zicea Orădeanul). Și de azi înainte, în preajma Crăciunului organizați voi o tragere la sorți ceva printre jurnaliști și pe 23 decembrie desemnați-l pe unul dintre voi care să se arunce în cap prin Parlament pentru o cauză nobilă. Eventual să zică și ceva interesant înainte. O să-i zicem “Parliament Flugtag” sau ceva similar.

4 Comments Mare-i grădina…

 1. nexus

  Buna solutia: nu ai bani de ingrijit copilul? Te arunci in freza si ajungi la spital. Ca poate plata redusa pentu concediu medical si inca niste alte costri medicale vor atrage atentia asupra ta. Mai ales ca parlamentarii nostri se stie ca sunt niste sensibili, plini de empatie si dornici sa ajute poporul… drept dovada indignarea PSD si PNL care si-au bagat niste declaratii lacrimogene si pe urma p…. piciorul in ea de sesiune.
  La naiba! Toti trebuia sa ne indignam si sa lasam balta munca! Sunt sigur ca nimeni nu ar fi fost dat afara sau nu s-ar fi ales cu anularea contractului de prestare servicii…

  Reply
 2. ro-personale

  Buna ideea cu trasul la sorti. Dar sa nu se faca doar pe 23 decembrie. Cate un jurnalist de la fiecare televiziune pe zi (tot anul 2011) ca sa fie si un fel de concurs de genul cine cade in cap mai frumos.
  Ala care s-a aruncat azi de la balconul Parlamentului credea ca participa la o noua reclama la Red Bull si a strigat: Boc iti da aripi!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *