(Old) News

A fost 1 Aprilie. N-am păcălit pe nimeni. N-am fost “in the mood” pentru treburi de genul ăsta. Deja devine stupidă treaba cu ziua păcălelilor. E fix momentul în care te aștepți să ți se facă o farsă. Mai normal ar fi să faci păcăleli tot anul și de 1 Aprilie să NU faci. Ar mai avea sens.

Ie oficial, blegoniceanu face guvern doar cu UDMR. Zsolt Nagy, implicat în ditai scandalul de influență, e păstrat calduț prin funcție, alături de alți reciclați aduși din nou într-un guvern care începe să pută încet, dar sigur a PSD. Bravo băi, iar m-apuc să caut țări în care să emigrez ?

Încă aștept să ridic biletele la Rolling Stones. Azi m-a sunat zoso să-mi spună că tot nu veniseră la Diverta. Deja încep să mă îngrijorez pentru că aduce din ce în ce mai mult a treabă românească și parcă văd că Diverții ăștia au vândut 4 bilete pe un loc.

Am terminat de văzut seria a 4-a din Scrubs (chiar m-a înveselit serialul ăsta) și am observat c-am fost tagged de către Avionaru. Dar despre asta în postul următor…

2 Comments (Old) News

 1. nexus

  Aici intervine expresia tipic romaneasca – claie peste gramada.
  Vestea buna e ca nu o sa te temi ca vei cade din picioare de oboseala sau nesomn – nu o sa ai unde. :))

  Reply
 2. L3ST

  Vezi ca se strica scrubs mai incolo ( devine monoton ), cel putin episoadele gen musical suck rau de tot :(. Vizionare placuta oricum :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *