Revin cu încă una scurtă dar plină de draci vis-a-vis de Cisco Expo. În fiecare an cei de la Cisco apelează la academia noastră pentru câțiva oameni care să facă muncă voluntară pentru aranjarea infrastructurii și să facă parte din echipa de suport în timpul evenimentului.

Anii trecuți a mai mers cum a mai mers (cică mult mai lejer). Eu n-am avut ocazia să merg niciodată așa că nu pot să-mi dau cu părerea în mod direct. Dar din auzite am înțeles că nu a fost cine știe ce. 

Anul ăsta, treaba cu schimbarea locației a ridicat probleme în plus. Asta plus un management mai prost al oamenilor. Am aflat de la cei 8-9 oameni care au fost azi acolo că au stat de la 10 dimineața până peste ora 9 seara. N-ar fi fost o problemă și nici n-ar fi fost prima oara pentru ei (la fel s-a muncit și pentru ACM). Însă cei de la Cisco România n-au catadicsit nici măcar să le asigure ceva de băut și câte ceva de mâncat. 

Măcar să fi trecut cu polonicul cu apă pe la fiecare și să-l lege cu lanțuri de picioare. Ar fi fost mai directa abordarea. O ditai bila neagră și un mare semn cu degetul la obraz.