Roll-call

Am rămas surprins  azi să văd câti oameni mi-au urat succes cu ideea de mai devreme legată de training-urile pro-bono. Fie offline, fie online.  O bună parte din ei foști cursanți pe la cursurile ținute de mine de-a lungul timpului.

Și să vă explic și de ce mi se pare un lucru curios. Nu mi-am fluturat niciodată blogul pe la cursuri sau prin fața prietenilor din 2006 când l-am deschis și până acum. La “deschidere”, singura persoană care mă cunoștea “in real life” și care-a știut de blog a fost nașu‘. Ba chiar și persoanele apropiate mie l-au găsit întâmplător și au făcut legătura ulterior. Nici acum, nu-mi postez link-uri pe pagina personală de facebook (deși invers am link spre profil). Postez link-uri doar pe twitter și pe pagina (nouă) deschisă special pentru blog. Și în rest cam atât. Deci nu prea m-am ocupat cu “promovarea” blogului dar totuși oamenii au dat întâmplător de pagina asta.

Și m-am gândit să fac un roll-call aici. Să văd câți dintre cei care îmi citesc blogul au fost/sunt cursanți pe la training-urile ținute. Prin urmare vă rog să lăsați un simplu comentariu (nu-i neaparată nevoie de nume) prin care să spuneți doar un “eu” și eventual să specificați de ce-a fost cursul (ccnaX/linux/etc).

Dau o bere cu prima ocazie ;).

12 Comments Roll-call

  1. kalm-man

    Ai uitat o “sursa” de cititori, prin care te-am gasit eu, semnatura de pe forumuri, ai comentat undeva ceva destul de inteligent incat sa ma uit daca ai si propriul blog. Atat despre teoria “oamenii au dat întâmplător de pagina asta”.

    Deci nu era roll-call ci roll on :D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *