Soarele și tenisul…

Mai zilele trecute am primit un mail din partea Romtelecomului (una din prezențele plăcute de la PR) prin care eram rugat să specific o locație în care pot fi găsit astăzi. Mi se promitea o surpriză și fiind extrem de curios din fire am raspuns mail-ului.

Am așteptat cu nerăbdare momentul pentru că mă gândeam că poate ne cedează și ei o invitație la B’estfest (că tot sunt sponsori). Eh, n-a fost chiar așa dar a fost totuși o surpriză plăcută. Am primit cadou o rachetă de tenis Wilson plus un set de mingi și un comunicat de presă pe care-l voi reproduce mai jos :

Începând de mâine, 12 iunie, Romtelecom Clicknet introduce o nouă ofertă ce combină accesul la internet de mare viteză cu consola de jocuri Wii de la Nintendo. În funcție de perioada contractuală și de tipul de abonament ales, consola de jocuri poate fi primită și gratuit.

Romtelecom va oferi, fără costuri adiționale, o consolă de jocuri Wii noilor săi clienți persoane fizice pentru abonamentele de internet broadband cu viteze de 6 Mbps în cazul contractelor pe 3 ani, de 8 Mbps pentru contractele pe 2 ani și de 20 Mbps pentru contractele de 1 an. Pentru abonamentele cu viteze de 2 și 4 Mbps, prețul consolei va fi redus cu până la 59% în comparație cu prețul de listă. Abonamentele la internet au prețuri ce variază între 9,52 euro (TVA inclus) pe lună pentru o viteză de 2 Mbps și 46,41 euro (TVA inclus) pentru o viteză de 20 Mbps. Oferta include activarea gratuită a serviciului și reduceri de până la 68% pentru prețurile modemurilor.

“Romtelecom și-a obișnuit deja clienții cu premiere și suntem hotărâți să menținem această tradiție. Romtelecom vă oferă o formă excelentă de entertainment. Anunțăm astăzi prima ofertă de pe piața locală ce combină o conexiune la internet și o consolă de jocuri. Suntem siguri că această consolă va fi folosită atât de copii, cât și de adulți și va aduce în casa fiecărui client plăcerea de a exersa în aer liber,” a declarat Yorgos Ioannidis, Director General al Romtelecom.

Oferta va fi valabilă până la 15 august. În această perioadă, în magazinele Romtelecom vor fi amenajate zone demo unde pot fi testate atât conexiunea la internet, cât și consola. Astfel de zone vor fi de asemenea amenajate și în cadrul festivalului de muzică B’estfest, între 1 și 5 iulie, unde toți participanții vor putea afla și testa noua ofertă.

Pentru clienții care doresc numai conexiune la internet, Romtelecom oferă 3 luni gratuite de abonament la internet pentru contractele de 1 an, 6 luni gratuite pentru abonamentele de 2 și 3 ani și modem și activarea serviciului gratuite în funcție de tipul de abonament și perioada contractuală.

Mai multe detalii despre noile abonamente Romtelecom Clicknet sunt disponibile pe www.romtelecom.ro, în magazinele Romtelecom sau sunând la 1930 (apel gratuit în rețeaua Romtelecom).

Imi prinde numai bine racheta de tenis având în vedere burta da’ acum trebuie să mai găsesc și timp liber și-un perete măcar să am unde să țăcănesc câteva mingi.

Și chiar nu dați și voi niște invitații la B’estfest ? A ? :P

4 Comments Soarele și tenisul…

  1. Radu

    Still… Să dai 46 de euro (cu TVA inclus) pentru 20 mbps mi se pare absurd… Și modem-urile de la ei sunt niște ascuțitori care crapă la 5-10 minute după ce se conectează la ADSL.

    Prietenei mele a trebuit să-i schimb modem-ul/router-ul cu ceva care să meargă. Și chestiile pentru ADSL au prostul obicei de a fi scumpe.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *