Tragedie

A sărit în sus doamna rector Andronescu și vrea să desființeze barurile din Regie. Eu unul nu-mi mai fac veacul pe acolo de câțiva ani buni. Oricum, am o sugestie legată de subiectul ăsta. Poate ar fi mai util să-i învețe pe studenții care stau în Regie să nu mai arunce mâncarea stricată pe geam, să nu mai arunce gunoiul pe geam și în general să se poarte civilizat. Unii dintre ei, de bucurie că văd asfaltul și case cu geamurile pe 3-4 rânduri, încep să se poarte ca niște copii retardați.

Și iar o replică genială a unui student la întrebarea “Ce crezi despre faptul că or să fie închise toate localurile din Regie ?” :

Păi și noi ce facem între sesiuni ?

6 Comments Tragedie

 1. tb

  Da sa modernizeze cantina nu ii trece prin tartacuta.
  Sau sa faca ceva cu paza prin upb.

  O sa le desfiinteze pe alea si studentii o sa mearga in centru, ca de-aia exista 601.

  Nu degeaba generatia mea o injura de mama focului pe atunci doamna ministru , actuala doamna rectoare. Stiam noi ce stiam :)

  Reply
 2. nexus

  Acum vreo 3 ani din ce stiu de la cineva nu exista posibilitatea pentru un student de nota 10 pe linie sa intre pe net. Toate calcultoarele cu acces la net erau “folosite” de cadrele didactice.
  Biblioteca o construiesc de vreo 4 ani incoace si tot mai e.
  Mai nou studentii si le mai “fura” de la grupurile de santieristi (ca nu exista fonduri pentru un bec amarat care s-a ars la nu stiu ce stalp).
  Ce vreau sa spun este ca, in mod 100% logic, ultima problema a procesului de invatamant din Politehnica era reprezentata de baruri si discoteci.
  Odata “starpite” aceste “focare”, “productia” va fi 100% de genii studioase…

  Mai bine ar spune ale cui urmeaza sa fie magazinele, librariile si ce or mai aparea pe acolo.

  Reply
 3. Io

  nexus vrea sa se aplice legea martiala ca pe vremea lu’ Ceasca sa invete studentii de frica.Cel mai probabil proprietarii de baruri s-au sucarit si nu mai vor sa dea spaga la rectoresa si de aici scandalul.Ultimul racnet in ale combinatiilor e renovarea caminelor si termopanele, barurile au expirat ca idee.

  Reply
 4. Strainu

  Sigur citatul nu e “Si noi ce facem IN sesiuni”?:P
  Las’ sa le darame, da-le draq, ca s-asa la 11 cand iese omu’ de la examen nu e mancare pe nicaieri :D

  Reply
 5. nexus

  @Io
  :))) Nu asta era ideea. Eu spuneam de problemele reale din Politehnica, nu de tampenii precum cele spuse de Androneasca.
  Sunt sigur ca totul a pornit de la spaga lipsa (vezi ultim fraza). Si oricum, daca nu mai sunt baruri si cluburi in Regie, mai sunt in restul Bucurestiului. ;)
  Sau daca revine PSD la putere si Androneasca la Educatie inchide toate barurile si cluburile sa ajunge sa avem mai multe librarii decat farmacii? :)))) (Ca la ce preturi sunt, studentii isi permit sa cumpere carti exact cat pensionarii medicamente.)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *