RDS (alt capitol)

Cred că-mi fac un tag cu RDS. Deja am destule posturi similare și providerul ăsta nu încetează să mă “surprindă”.

Ce e nou ? Păi cam de aseară am tot observat că se deconectează foarte des PPPoE-ul. Am pus asta pe seama routerului (Linksys WRT54GL cu dd-wrt) și am încercat să ignor. Când a devenit insuportabil am pus celălalt router în schimb. Un Linksys fără wireless care stă și adună praful pe aici. Pe ăsta am același comportament.

Deja pissed off am pus cablul de net direct în PC. Și-am retrăit frumoasele vremuri ale conexiunilor dial-up când mă chinuiam să intru pe net cu xnet. Connect/disconnect. And so on.

Mai lipseau în fundal Napster/Kazaa și mIRC-ul, un eu mai tânăr și c-o burtă mai puțin proeminentă și cârâitul modemului telefonic.

Memories….

7 Comments RDS (alt capitol)

 1. Daniel

  sorry, man…lipsa de comunicare din partea unui blogger e cea mai proasta alegere posibila…ma refer la chestia cu feed-urile partiale.Nici un raspuns, nici o reactie = unsubscribe.viata merge mai departe.

  Reply
 2. nexus

  Ma “bucur nespus” sa aflu ca si pe Fiber Link merge “super bine”. Mie mi-au dat de inteles ca fac acum trecerea si de-asta am probleme pe modem, dar vad ca voi avea si in continuare. :))
  Sau pur si simplu e e toata zona vraiste cat tine “tranzitia”?

  (@Daniel
  Avand in vedere ca nu e CNN sa ai zeci de noutati pe zi se poate merge si pe baza de vizita zilnica, nu numai prin RSS. Eu fac asta de foarte multe luni, cu mai multe bloguri, si merge bine. ;) )

  Reply
 3. Meekuu

  Daniel, au fost doar 2 persoane care s-au legat de faptul ca (mai nou) am ales sa dau doar feed-uri partiale.
  Si am ales sa fac treaba asta din varii motive. Mi-e greu sa filtrez toate “colectiile” de articole postate de bloggeri care apar pe netul din Ro.

  Am gandit problema in felul urmator. Cei care imi citesc blogul folosind un feed reader fac in felul urmator. Vad un articol nou, vad despre ce este vorba, daca-i intereseaza subiectul intra pe blog si-l citesc, daca nu, sar mai departe.

  Pana una alta feed-urile partiale au insemnat pentru mine 40+ persoane care iau feed-ul si 100/zi in plus de vizitatori pe blog (analytics stats).

  Si stai calm ca nu ma gandesc la banii din adsense. Iti pot arata linistit un screenshot cu cei ~65$ adunati de cand am pus prima oara adsense pe blog pana in ziua de azi.

  Oricum, nu te tine nimeni cu forta legat de blogul asta. Ar fi absurd din partea mea sa ma supar atunci cand un cititor e nemultumit de un aspect al blogului meu.

  Reply
 4. Robintel

  :) Oho, ce vremuri… :) Daca nu mergea pe xnet mergea p romtelecom samd. :) Si aveam un modem bun de tot, cu hardware decoding… Si se contecta numai la 56600 indiferent de retea… :) Oho, ce vremuri… Si ce interesant se conecta si Yahoo Messenger 1.X si 2.X :) Memories, old memories…

  Reply
 5. LittleBro

  eh, sa vezi cand nu`ti mai recunoaste parola, atunci distractie, se mai intampla, dar nu des.
  cat despre feed partial… eu nici nu ma uit la ce ai scris in feed, vad ca`i post nou si dau automat dublu click sa`l citesc pe site, e obisnuinta.
  P.S. mircul inca mai e la moda si destul de folositor, sa stai tu in conferinte pe ym! :P

  Reply
 6. Diesel

  mi-am adus aminte, cel mai tare raspuns de la un tip care lucra la support la ei (sunat pe mobilul personal, nu ma oboseam cu numarul oficial)… cica nu sunt ip-uri libere in zona ta, incearca un pic mai incolo.
  Nu vreau sa fiu pesimist, dar cred ca prin luna Martie iti va merge netul k-lumea :)

  Reply
 7. Fuzzy

  Cu părere de rău mă văd obligat la a renunța și eu la feed.
  Eu unul îmi citesc feed-urile în Google Reader. Numai excepțional merită informația dintr-un feed click-ul dat și, din păcate, acest blog nu intră în acea categorie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *