De criză…

Banda desenată de azi de pe Userfriendly îmi aduce un zâmbet mai mult trist.

Asta pentru că, din păcate, e adevărată. Ai zice că oamenii sunt destul de inteligenți încât să învețe din greșelile pe care le-au făcut cei dinaintea lor. Dar nu, insistă în a face exact aceleași erori. Din lăcomie, din disperare sau din prostie. Motivul pentru care anumite domenii sau afaceri o duc prost este că au ajuns la o limită. Cam ca-n domeniul imobiliar la noi. A susține artificial domeniile respective e o prostie. Cu atât mai mult cu cât le susținem artificial tot din banii populației care o să fie astfel și mai nasol afectată.

Personal aș prefera să facă altceva cu banii pe care-i plătesc pe impozite. Școli, spitale, chestii care să ajute populația să simtă că trăiesc într-o țară cât de cât civilizată.

2 Comments De criză…

  1. Alex

    stai sa vezi desenul de azi de la UF
    offtopic: (kind of) sunt cam bata in ale programarii/designului si vroiam sa pun si eu imaginea de azi de la UF, si nu prea reuseam sa pun cum trebuie imaginea ca aparea incetosata…asa ca vazand si postul asta al tau, m-am uitat rapid in codul sursa al paginii si am luat si eu de acolo postarea imaginii, modificand ca sa fie cea de azi
    sper sa nu te superi, daca e vreo problema, da-mi un mail si scot imaginea de la mine…mersi de intelegere

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *