Idee de afacere

Până data viitoare când mă îndur să scriu ceva mai pe larg pe aici vreau să vă spun rapid, pe scurt, o idee de afaceri venită azi, bazată pe ultimele evenimente social-culturale de pe la noi.

Având în vedere dorința românului simplu de a epata și de a copia/simula succesul pe care-l au alții mă gândesc că dacă mă mișc rapid și până în iarnă, de sărbători, lansez o afacere care să producă clopoțele de diverse dimensiuni cu mecla viitorului proprietar gravată pe ele am toate șansele ca în cel mai scurt timp să ajung la averea lui Ion Țiriac sau dacă nu, măcar a lui Năstase (ăla care iubește tenisul nu ăla care iubește penisul).

Pentru că nah, nimic nu e mai de succes decât să ai mecla gravată pe un clopot de 500K €. Românii vor da năvală cu pozele de buletin să cumpere clopoței cu care să se ureze reciproc. O să răsune țara de zgomot cristalin de clopoței cu mecle gravate pe ei.

Dacă îmi fură vreunu’ ideea sper măcar să aibe bunul simț să dea și el măcar 5% din profit.

4 Comments Idee de afacere

 1. matthers

  eu am o idee mai buna, dar nu am finantare:

  lubrifiant cu mir.

  Pentru cei cu cununiile legate si perioade de post.

  Reply
  1. Radu

   Ești bleg, mirul este deja un foarte bun lubrifiant. Trebuie doar să găsești o sursă de încredere și piață de desfacere.

 2. black

  Eu in locul tau as deschide o agentie de facut “selfie” pentru cei ce nu au timp. Sau nu stiu cum….:)
  Ps: e deja luata ideea de catre sri, 2.25, politia rutiera…etc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *