Doctor Honoris Gaura

trafaletCe să spun, sunt mândru că sunt absolventul unei universități care respectă și recunoaște importanța credinței strămoșești și a valorilor neamului și îl va face pe Preasfinția Preaingineria sa, Patriarhul Daniel, Doctor Honoris Cauza la nici un anișor de când tovarășul Ion Iliescu și-a lansat nu știu ce cărțulie printre studenții aceleiași universități dorind astfel să le reamintească acestora contribuția pe care a avut-o domnia sa la democrația construită pe spinarea studenților folosind bâtele minerilor.

Universitatea Politehnica din Bucuresti va acorda, joi, titlul de Doctor Honoris Causa, Patriarhului Daniel, potrivit unui anunt al universitatii, citat de Mediafax.

3 Comments Doctor Honoris Gaura

 1. fumat0rul

  Putem sa ne impotrivim cumva? Sa reactionam? Un miting spontan in curtea facultatii (ca dupa legea anti-fumat)? O petitie online? ORICE???

  Sau ne agitam pe net… e berea rece – revin dupa ce o termin.

  Reply
 2. Radu

  Păi îl face mâine la 11 în sala senatului. De obicei inginerii normali, foști absolvenți, muncesc pe la ora aia. Cine naiba să vină să facă miting spontan.

  Reply
 3. Dragos

  Să-mi bag! Imac cu trafalet!
  Primul meu angajator a înțeles după un an că nu am terminat facultate în domeniu (scriind politehnica ce s-o fi gândit el…). Mă și promovase între timp, deci ce să mă mai refuze…
  16 ani “in the future” chiar mi-aș permite să reneg diplomele alea…
  Oricum se preda în 94 că viteza luminii prin fibra de sticlă e teoretic maxim la 2mbps și proful avea fibră cu 100mbps instalată cu mânuța mea ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *