Pc Garage – final

Dacă tot e ziua cu știri pozitive hai să-i laud și pe “preferații” mei, Pc Garage.

V-am povestit în 2 reprize toată saga comenzii notebook-ului de la Pc Garage. Și la final v-am povestit cum am descoperit și că notebook-ul luat de la ei a venit fără sistem de operare (deși pe site era trecut Windows 10 Home) și cu un hdd stricat. Ce nu am apucat să vă povestesc este că la câteva zile după am depus sesizare la ei pe site.

M-au chemat la sediul lor (să verifice serie ceva de pe notebook). Și după o scurtă discuție extrem de amiabilă mi-au oferit (la sugestia mea ce-i drept), un voucher de 500 de lei. Nu mă interesa atât de mult OS-ul pentru că deja sunt pe un Windows 10 de pe MSDNAA. Dar nah, era o facilitate plătită și am vrut să beneficiez măcar de contravaloare. Din voucher-ul ăla mi-am comandat un hdd nou nouț de 1TB (cel stricat din laptop era de 500GB), o husă circle pentru LG G4 și un adaptor de mini-display port la DVI.

Comandă livrată de PcGarage vineri prin SameDay Courier și ajunsă azi la mine (da, știu, ironică faza cu SameDay).

Pentru problema hdd-ului stricat trebuia să las laptopul în garanție și nu am vrut să mai fac asta. La cât am stat după el chiar vreau să-l utilizez. Dar i-am contactat pe cei de la XMG și îmi trimit ei un hdd nou la schimb. Așadar am rezolvat și cea de-a doua problemă.

Per ansamblu lucrurile au mers foarte ok acum și chiar mă mir că nu am mai avut belele la PCG. Pesemne cineva pe acolo și-a asumat înjurăturile de pe aici și au revenit la sentimente mai bune. Ceea ce este îmbucurător, mai există speranță.

5 Comments Pc Garage – final

 1. ABS

  Nu as zice ca exista speranța, atâta timp cât au făcut asta doar ca i-ai înjurat în public pe blog. As fi zis ca mai exista speranță dacă o rezolvau fără tot tam-tam-ul asta.
  Asa, pur și simplu au făcut un calcul și au zis ca e mai ieftin sa îți rezolve problema, decât sa fie facuti de rahat în public. Pentru aia fără bloguri sunt convins ca nu ar fi făcut asta.

  Reply
 2. Tyby

  In urma mai multor evenimente, acu mai bine de un an am decis (si le-am comunicat) ca nu mai lucrez cu ei nici daca iau foc toate celelalte. Pana acum am reusit fara ca macar sa ma chinui!

  La momentul la care am facut (oficial) declaratia de mai sus, aveam comenzi personale de vreo 6.500 EUR (~ 28.000 RON) si ceva maruntis de la PCGaraje. Nu stiu daca e mult sau putin, insa a fost irelevant pentru ei.

  Garantia la niste memorii Corsair am rezolvat-o prin RMA direct la producator, m-a costat Fanu’ vreo 130 RON sa le trimit in Olanda, intre timp au trimis din Taiwan aia modulele, au ajuns in vreo 4 zile (fara ceva).

  Ca idee, de cand am rupt-o cu ei, am cheltuit pe on-line sau vanzatori cu profil similar PCGarage (in mare parte eMag) cam tot aceeasi suma. Le venea rau macar jumatate din ea?!

  Sa fie iubiti, eu nu mai vreau sa am de-a face cu ei.

  Reply
 3. so

  Eram un client relativ nou pentru PCG cand mi-am sters contul de la ei. Am comandat un laptop ieftin cu OS (pentru ai mei pensionari). Le-a luat o vesnicie sa … il impacheteze, iar cand sa-l livreze s-au prins ca au gresit pe site si e fara Windows. Intre timp eu pierdusem alte oferte de sarbatori (Craciun parca) si trebuia sa platesc in plus pentru acelasi produs. Le-am explicat frumos, cu printscreen-uri si mi-au dat m**e. I-am dat pe mana OPC (ca sunt cetatean european si am drepturi) si astia m-au facut gang bang impreuna cu PCG.

  Reply
 4. ABS

  @so am impresia ca au oameni pe la ANPC, ca am făcut și eu o plangere acum vreo 3 ani și la fel, ANPC mi-a dat cu flit indirect. Adica nu au zis ca nu am dreptate, ci au invocat o chestie irelevanta pentru plangerea mea. Un fel de ‘nenea, ala m-a bătut!’. ‘taci, ca nu ai tricou cu guler’. Și am renunțat, ca nu aveam cu cine sa discut.

  Reply
  1. so

   Aceeasi impresie mi-au lasat si mie. Ori asta, ori au niste avocati excelenti de care s-au lovit de prea multe ori cei de la ANPC. In plus, si contractele sunt facute beton si nu se pot schimba (pe principiul “nu-ti convine, nu te vrem si nu ne pasa.”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *