Dacă tot e ziua cu știri pozitive hai să-i laud și pe “preferații” mei, Pc Garage.

V-am povestit în 2 reprize toată saga comenzii notebook-ului de la Pc Garage. Și la final v-am povestit cum am descoperit și că notebook-ul luat de la ei a venit fără sistem de operare (deși pe site era trecut Windows 10 Home) și cu un hdd stricat. Ce nu am apucat să vă povestesc este că la câteva zile după am depus sesizare la ei pe site.

M-au chemat la sediul lor (să verifice serie ceva de pe notebook). Și după o scurtă discuție extrem de amiabilă mi-au oferit (la sugestia mea ce-i drept), un voucher de 500 de lei. Nu mă interesa atât de mult OS-ul pentru că deja sunt pe un Windows 10 de pe MSDNAA. Dar nah, era o facilitate plătită și am vrut să beneficiez măcar de contravaloare. Din voucher-ul ăla mi-am comandat un hdd nou nouț de 1TB (cel stricat din laptop era de 500GB), o husă circle pentru LG G4 și un adaptor de mini-display port la DVI.

Comandă livrată de PcGarage vineri prin SameDay Courier și ajunsă azi la mine (da, știu, ironică faza cu SameDay).

Pentru problema hdd-ului stricat trebuia să las laptopul în garanție și nu am vrut să mai fac asta. La cât am stat după el chiar vreau să-l utilizez. Dar i-am contactat pe cei de la XMG și îmi trimit ei un hdd nou la schimb. Așadar am rezolvat și cea de-a doua problemă.

Per ansamblu lucrurile au mers foarte ok acum și chiar mă mir că nu am mai avut belele la PCG. Pesemne cineva pe acolo și-a asumat înjurăturile de pe aici și au revenit la sentimente mai bune. Ceea ce este îmbucurător, mai există speranță.