Mama ei de tehnologie

racletaAm ieșit ieri dimineață înainte de-a pleca de acasă să curăț mașina. Afară încă ningea și prin parcarea din fața blocului eram eu și încă un vecin la 2 mașini de mine. Eu folosesc o sculă cu perie la un capăt iar la celălat are 2 raclete pentru geamuri. Sculă nene, ditai animalul. Vecinul folosea o mătură de paie mică.

Ei, vreo 5 minute mai târziu eu înjuram cu mâinile înghețate pentru că peria aia e pusă pe lungimea sculei (seamănă cu cea din poza de mai sus) și invariabil, de fiecare dată când treceam cu peria peste mașină, băgam și mâna în zăpadă. Vecinul terminase și fuma o țigară așteptând să se mai încălzească motorul.

N-am mai rezistat, m-am dus frumos la el și l-am întrebat “Vecine, îmi împrumuți și mie mătura aia 5 minute ?”. Câteva minute mai târziu terminasem de curățat mașina.

Păi să nu te caci în ea de tehnologie ? Chestia aia pe care-o folosesc eu m-a costat vreo 20 lei (dacă nu mai mult). Mătura de paie nu cred că sare de 5 lei.

14 Comments Mama ei de tehnologie

 1. Meekuu

  mdah, și eu aveam o pereche însă au dispărut de iarna trecută până acu’ și nu mai am decât o pereche fără degete (o încântare să cureți mașina cu alea). Evident, înjur când dau zăpada după aia uit că-mi trebuie până data viitoare.
  Da’ oricum, mai bine-mi iau o mătură d’aia ultimu’ răcnet :D. Piș pe ele de perii de plastic…

  Reply
 2. AdrianG

  La lidl am vazut o chestie tare, e ca o soseta super groasa in care bagi mana, iar prin capatul celalalt bagi manerul ustensilei (perie, matura, whatever). Adio maini inghetate… si nici nu era prea scumpa, ceva gen 20 de lei.

  Reply
 3. ABS

  Asta nu e tehnologie, ci lene combinata cu marketing. Adica mai pe romaneste te-au aburit cu un produs care parea mai bun decat o matura, iar tu ai muscat-o.

  Reply
 4. Yamasha

  haha, corect. Eu aveam tot o dihanie de genul, dar s-a rupt, am revenit la matura…sau…mai nou, la maneca gecii…mai ales daca sunt in criza de timp.
  NU ma mai uit cu ce deszapesesc, doar sa ajung la timp :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *