Petiție Starcraft II

Unul din cititorii mei mă anunță de existența unei petiții pentru adăugarea suportului LAN în Starcraft II. Îmi fac datoria “civică” și o “popularizez” și eu. Deși sunt slabe șansele ca cei de la Blizzard să țină seama de petiția respectivă. Sunt conștienți și ei că jocul oricum se va vinde. Se va vinde mulțumită Starcraft I, vor face o căruță de bani pe seama lui pentru că vor un succes imediat/rapid. E criză economică și nu-i timp de scos “succesuri” de piață care să facă ravagii ani buni de-acum înainte.

Petiția o găsiți AICI.  Have fun.

10 Comments Petiție Starcraft II

 1. Meekuu

  La munte, într-un birou cu diverse filtre, in locuri in care singura solutie ar fi un ad-hoc rapid pe wireless, atunci cand vrei sa joci cu unul din amicii care au fost prea zgarciti sa-l cumpere and so on…

  Pana la urma cu battle.net se poate întâmpla orice peste 5-10 ani. SC1 a demonstrat ca un joc poate ramane “jucabil” la mai bine de 10 ani de la lansare. Si o buna parte din succesul SC1 se datoreaza experientei multiplayer.

  Reply
 2. nexus

  Desi am jucat Starcraft I nu am fost mare fan, dar mi se pare o chestie de culmea gainariei sa lansezi un joc capabil de multiplayer doar pe serverul tau. Dracu’, si nu stiu ce Star Wars MMORPG era teretic “doar pe servere oficiale” si erau destule servere… “private”. E penibil sa te apuci in situatia actuala sa “protejezi” ceva – doar toci banii degeaba si enervezi clientul care oricum platea.
  Imi “pute” prea tare a situatia cu Windows – ca utilizator cinstit stai sa o iei… “pe la spate” de N ori, iar altul care ia jocul de pe net (poate chiar cu niste zile inaintea ta…) nu da un ban si nici nu se chinuie cu mai multe restrictii. Nu spun ca asta ar fi situatia aici, dar de asta imi aminteste faza.

  Reply
 3. Programare Sociala

  Starcraft 1 nu mi-a placut. Astept 2.
  Am jucat Red Alert 3 cu crack vreo 2-3 luni bune (toate campaniile și skirmish) până l-am cumpărat.

  Mi se pare o chestie de bun simț să ai totuși LAN-ul. Vor juca mulți pirat, dar sigur vor fi unii care după LAN vor vrea să își măsoare skillurile internațional. :D

  Reply
 4. ABS

  Pigule, aia cu piratii suna fix stil Blizzard. E o magarie ce ai zis tu acolo si iti explic si de ce: eu la munca am un super mega firewall si NU o sa pot sa ma leg la battle.net… si totusi la noi se joaca la greu jocuri in pauza de masa sau dupa program.
  Sau alta varianta: stau si eu linistit acasa si e furtuna afara. Browsez pe net ca omu’ si din cauza de fulgere, ploaie, mai stiu eu ce, imi pica netu. Moment in care ce fac? Joc Solitaire, ca nu am net sa joc Starcraft? :)

  In alta ordine de idei, Activision a venit din pacate numai cu idei proaste dupa fuziunea cu Vivendi. Cred ca asta e tot o idee creata de-a lor…

  Reply
 5. Alex

  Poa’ sa suga putza de magar astia daca nu are suport LAN. Imi aduc si acum aminte cand imi luam cascarabeta in spinare, ma duceam la un amic si jucam starcraft prin cablu serial… ah, ce vremuri :).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *