Cum am petrecut de Robbie Williams

rwPentru că s-au umplut biții internetului cu păreri despre cum fu concertul lui RW am zis să nu ratez și eu ocazia de-a face o cronică a minunatului eveniment. Prin urmare vineri seara, cam pe la ora la care corporatiștii porneau agale spre Piața Constituției, subsemnatul ieșea dintr-un supermarket cu trei fiole de vin într-o sacoșă verde de Mega Image.

În momentul în care lumea se bulucea la intrare și erau controlați de lichide sau orice altă substanță capabilă să-i susțină din punct de vedere fiziologic câteva ore bune în soare, cele trei fiole de vin erau băgate la rece. Cam pe la momentul la care termina de cântat băiatul ăla de culoare, Lemar, prima din sticle era dezvirginată barbar cu un tirbușon pișcotărit acum câțiva ani buni de pe la GeCad. Pot presupune doar că alea erau momentele în care oamenii prezenți în Piața Constituției începeau să bage primele bucăți de carne în frigiderele celor de la Banca Transilvania și Ursus. Noi mâncam o salată.

În momentul în care imaginile transmise de Dolce de la concert arătau în prim-plan niște figuri transpirate am realizat că parcă și mie mi-e un pic prea cald și am mărit cu o treaptă viteza ventilatorului de la aerul condiționat și mă așezam mai comod în scaun. Pe la jumătatea concertului, pe la momentul în care Robbie Williams începuse să vrăjească gagicile din public, am început și noi să vrăjim a doua fiolă de vin rece. Și vă jur, singura coadă de care ne-am împiedicat a fost cea a pisicii.  Iar atunci când l-am văzut pe RW cântând “Candy” cu o gagică din public, m-am mutat și eu în pat că părea mai comod. Mă rog, până aproape de final când, în urma unui pariu pierdut din cauză că n-a cântat “Me and my monkey”, am desfăcut și cea de-a treia fiolă de vin.

Țin să menționez iarăși că pe tot parcursul concertului nu am fost nevoit să stau la coadă ca să fac pipi, ba chiar cu puțin contorsionism puteam vedea televizorul în timpul operațiunii. Și pe la final când cei ~60000 de oameni din Piața Constituției încercau disperați să găsească un taxi/uber cu care să ajungă spre casele lor noi ne-am spălat frumușel pe dinți și am pus cornul în pernă.

Ce să zic, a fost o experiență cu adevărat deosebită, totul mulțumită celor de la Telekom care s-au hotărât să transmită live concertul pe Dolce Info. De altfel aș putea spune că în cei trei ani de când sunt abonat al serviciilor de televiziune Telekom/Romtelecom, ăsta este primul/singurul moment în care nu am simțit că dau prea mulți bani pe un serviciu de rahat. Sau cu alte cuvinte am simțit și-o mângâiere după 3 ani de viol anal.

Da, s-ar putea să găsesc câcotași care vor spune că nu e aceeași experiență dacă nu ești acolo să vezi concertul live. Deși majoritatea celor prezenți tot pe niște ecrane au văzut concertul și în plus au trăit și senzații extreme cum ar fi să te piși pe tine în timp ce mori de sete. Pe lângă cele scrise mai sus aș mai plusa și cu imaginile panoramice luate în timpul concertului (dar alea puteau fi proiectate și pe ecranele de acolo). Per ansamblu dacă pe viitor voi mai avea de ales între a mă îngrămădi la un concert cu câteva mii de oameni organizat de dobitocii din România și a-l urmări live în fața televizorului voi alege fără nici o urmă de regret varianta a doua.

4 Comments Cum am petrecut de Robbie Williams

  1. Claudiu

    cica ar fi fost transmis si pe net, gratuit. Doar ca nu gratuit, ca trebuie sa-ti faci cont, iar daca nu ai abonament la Telekom nu merge

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *