Azi m-am trezit (bine, ca să fim corecții întâi s-a trezit Bogdan după aia am vazut și eu) cu un mail de la eMag prin care eram anunțat că eMag îmi poartă de grijă mie, imprimantelor cumpărate de mine de la ei și consumabilelor de la ele.

Mail-ul zice cam așa :

Salut, ixulescu!

eMAG a lansat un nou serviciu de cautare de consumabile. Acum iti este mai simplu sa gasesti si sa cumperi consumabile pentru oricare dintre imprimantele tale:
Multifunctional HP LJ M1005, A4
Imprimanta laser alb-negru Samsung ML2010, A4, USB2.0
Multifunctional HP F4180, A4

Poti chiar sa optezi sa te anuntam cu putin timp inainte de a ti se termina consumabilele, folosind alertele asociate imprimantelor tale.
O zi excelenta!
Echipa eMAG.ro

Pe de-o parte e bine-venit un asemenea serviciu având în vedere că mulți nu-și cunosc tipul de cartuș/toner folosit de imprimanta cumpărata și majoritatea nici nu vor să-și bată capul cu așa ceva. Pe de altă parte, până acum, de fiecare dată când am vrut să cumpăr consumabile de la eMag fie eram pus să aștept (~1 săptămână) fie nu aveau de loc.  Asta + ultima fază cu cerutul banilor înainte ca la curve pentru produsele comandate mă face să am îndoieli vis-a-vis de utilitatea practică a proiectului și să-l tratez ca pe-o nouă găselniță de marketing într-o perioadă în care magazinele online mai au nițel și sunt în stare să-și smulgă și hainele de pe ei, să se așeze în genunchi și să aplice o felație elaborată clienților (mai puțin să vândă corect produsele).

Asta ar fi bila gri. Bila albă vine pentru pcgarage.ro care a afișat textul de mai jos la fiecare din categoriile de pe site :

– Fotografiile si caracteristicile produselor afisate in categoria ……………. sunt conforme cu produsul ce va fi livrat in urma comenzii si creeaza obligativitati contractuale din partea PC Garage.

Deci se poate. Mai bine mai târziu decât niciodată.